Header website Anders op zoek naar gezondheid

Chantal Walg, wat een geweldig boek! Mijn complimenten! Gisteren kwam het binnen en ik heb het al bijna uit. Kon ‘s avonds niet meer stoppen. Ik doneer een boek aan onze basisschool. 1 houd ik zelf en een stapeltje ligt klaar voor de cliënten in mijn praktijk die op zoek zijn naar kennis over gezondheid anders overbrengen op hun kinderen, en tegelijk zelf bijleren. Deze informatie is zo elementair en in een begrijpelijke taal verwoord. Ánders. Aanrader.

Carin Schulpen

Natuurgeneeskundig therapeut, Healthy life consulent

Prachtig! Net neefje van zes eruit voorgelezen en gepraat over lievelingseten. En of snoep daar ook bij hoort? En dat ie van de gezonde dingen paprika het lekkerste vindt. En dat hij ook hardop zingt als hij iets wil onthouden…
Geweldig!! 42 verhalen met onderzoekende vragen om met anderen/kinderen over te praten. Heeeeeeeeel geweldig Chantal!!

Rudie van den Berg

Adviseur eerstelijns, Proscoop

…. ik was te nieuwsgierig en ben ondanks een leuke drukke dag gaan lezen…

Wat een gaaf boekje!! Superidee zeg. Wat kun je daar een hoop ‘instoppen’. En wat zou het super zijn als ouders dit gaan voorlezen. Voor zowel ouders als kinderen is dit een mooie en vriendelijke taal voor soms ingewikkelde onderwerpen. Leuk voor scholen en veel meer. Leuke personages.

Annemarie Kuiper

Directeur , Agis Innovatiefonds

Een heel mooi en welkom boek!
Ik heb geprobeerd om ‘kleine hapjes’ te nemen, zoals Chantal als leestip meegeeft. Maar dat viel niet mee…elk verhaal smaakt naar meer verhaal.
Anders en zijn of haar vriendjes hebben mijn hart gestolen en ik hoop dat heel veel grote en kleine kinderen volgen.
Wat ik fijn vind aan de zoektocht naar gezondheid is dat steeds duidelijker wordt dat gezondheid zo gewoon is en van jou en mij en van de wereld is.
Dank Chantal Walg en dank Nancy de Zwart, die de vertederende illustraties maakte.

Annemieke van Duinhoven

Trainer Positieve gezondheid, Visiom

Gefeliciteerd Chantal Walg, ik zie uit naar dit boek. Zo waardevol om kinderen verhalenderwijs mee te nemen in gezondheid. Ik heb al mogen ‘proeven’ van een van de mooie verhalen uit het boek, niet alleen voor kinderen maar ook inspirerend voor volwassenen.

Miranda Laurant

Program Manager HEALTH, HAN University of Applied Sciences

Dank en gefeliciteerd Chantal Walg!
Vond hem vandaag op de deurmat tussen de kaarten voor mijn Jarige zoon. Wat een prachtcadeau. Bevoorrecht was ik al door lezen van stukje manuscript, maar dit nu uitpakken, zien, voelen, ruiken, bladeren en genieten van de prachtige illustraties is geweldig! Voor jong en oud een aanrader en mag van mij zo naar alle basisscholen van Nederland!

Karin van der Steen

Adviseur strategie en informatiemanagement, Proscoop

Wát een leuke verhalen en een mooie (levens)wijsheden staan er in het boek. Het is echt een heel goede originele manier om leerzaam, bewust-wordend én creatief te leren over Anders Gezond. Heel knap gedaan dus, je theorieën en visie zo toegankelijk maken.

Tamara Baert

Coordinator Preventie e.a., Iriszorg

Je boek lag gisteren in de brievenbus. Wat een prachtige verhalen heb je geschreven Chantal Walg! Samen met die mooie tekeningen van Nancy de Zwart maken ze je boek tot een feestje! Blij dat we kunnen bijdragen aan jouw missie door jouw boek als tip te verspreiden onder ouders en kinderen in ons centrum.

Anne-Marije van Riet

Kinderfysiotherapeut & Kinder- en jongerencoach, Beweging in ontwikkeling

Ik moet aan Toon Tellegen denken bij je verhalen, zo mooi, lief, leerzaam en grappig.
Superknap dat je dit gemaakt hebt en dat je boek straks bij een miljoen mensen thuis ligt!

Angelique Kruger

TV-presentator, Omroep Gelderland

Wat een feest om te lezen. Ik ben met de eerste verhalen begonnen. Wat veel verhalen heb je geschreven, en wat zijn ze lief en grappig en aardig.

Gerbrig Dijkstra

Teamleider Ruimtelijke Ontwikkeling , Gemeente Ede

Ik heb een sneak-peek gekregen. Wat een krachtige en verfrissende kijk – in woord en beeld – op gezond en gelukkig leven. Ik kan niet wachten om dit pareltje kado te gaan geven aan volwassenen en kinderen.

Mathilde Lub

Innerlijk Leiderschapscoach, Academie voor Liefdevol Leiderschap

rode draad