Header website Anders op zoek naar gezondheid

Schatkist “Anders op zoek naar gezondheid”

Nies je dan zeggen mensen gezondheid. Op een verjaardag heft familie het glas en klinkt vrolijk: ‘Op je gezondheid’ richting de jarige. Maar wat betekent gezondheid eigenlijk? Het lijkt een soort verborgen schat. De avontuurlijke Anders besluit op zoek te gaan. Wil je ook mee op zoek? Deze schatkist kan je daarbij helpen.

Gezondheid blijkt zoveel meer te betekenen dan niet ziek zijn. Het heeft te maken met Je lichaam, Je gedachten en gevoelens, Nu en later, Lekker in je vel zitten, Meedoen en Dagelijks leven.
De schatkist bestaat uit een koffer met 42 attributen die symbool staan voor de aspecten van Positieve Gezondheid, dat varieert van een spiegeltje, een portemonnee, een springtouw tot een wereldbol.

Schatkist Aozng

In de koffer zit ook een waaier met uitleg over het attribuut, een aantal vragen en een wist-je-datje over dat specifieke aspect van Positieve Gezondheid.
De schatkist kan gebruikt worden ter ondersteuning van het andere gesprek over gezondheid, in de klas, op de groep of individueel met kinderen. Het is los te gebruiken van het boek, maar kan ook samen gebruikt worden. Op de waaier staan de nummers van de bijbehorende verhalen.

Samen op zoek naar gezondheid En ontdekken wat er allemaal in de schatkist zit!

De schatkist is op aanvraag te bestellen en kost €225,=
Levertijd een week.

rode draad